Обичай ме! Не съм ревнива!
Не плача и не търся красота!
Не съм пленяващо красива!
Излъчвам смях и простота!
Обичай ме! Не съм идеална!
Не нося дрехи от бутик!
Усмивката ми сутрин е банална!
Не нося снимка с моя лик!
Обичай ме! Не съм безгрешна!
Не нося в себе си лъжа!
За грешка вчерашна и днешна
прощавам бързо на мъжа!
Обичай ме! Напук на всички!
Обичай мойта простота!
И никога не падай ничком
пред дрехи, грим и красота!
© Иринка Todos los derechos reservados