Обичам дъждовното време
Обичам дъждовното време,
обичам, когато вали,
сълзите ми искам да вземе
и нежно на теб да дари.
За тебе дъждът ми напомня,
кристалчета светли е той,
от тях си сглобявам усмивка
и образът, който е твой.
Във капките светли откривам
частица от мойта душа,
тогава и тебе обичам,
дори и когато греша.
Дъждът се превръща във чувства,
във страст и любов, и мечти!
Обичам дъждовното време,
обичам, когато вали!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены