23 окт. 2015 г., 16:48  

Обичам, изгарям, жадувам 

  Поэзия
409 1 0

Обичам те, изгарям, жадувам - 

 всяка нощ в съня си те целувам.

 Изпепели до основи моята душа, 

 камък върху камък не остана, 

 а знам - родени сме да сме двама.

 Болиш до безумие и нямаш жал -

 целия ми живот в топлината на тялото си 

 си ми събрал.

 Нека си присъда - ще те изтърпя, 

 нека да си болка - ще те понеса, защото...

 обичам, изгарям, жадувам - 

 за теб само съществувам!

© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??