Обичам те, изгарям, жадувам -
всяка нощ в съня си те целувам.
Изпепели до основи моята душа,
камък върху камък не остана,
а знам - родени сме да сме двама.
Болиш до безумие и нямаш жал -
целия ми живот в топлината на тялото си
си ми събрал.
Нека си присъда - ще те изтърпя,
нека да си болка - ще те понеса, защото...
обичам, изгарям, жадувам -
за теб само съществувам!
© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени