20 июл. 2010 г., 14:30

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
1072 0 2

Обичам те.

Обичам те повече от вчера

и повече от онзи ден.

Обичам те повече от всеки друг ден!

И всички изминали дни.

Без значение, че не си тук.

И те обичам ужасно много!

Малко по-малко от утре,

но много,

много повече от всеки друг!

© Радена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??