Обичам те.
Обичам те повече от вчера
и повече от онзи ден.
Обичам те повече от всеки друг ден!
И всички изминали дни.
Без значение, че не си тук.
И те обичам ужасно много!
Малко по-малко от утре,
но много,
много повече от всеки друг!
© Радена Todos los derechos reservados