Обичам те
Обичам те, дори когато теб те няма,
обичам те, когато ти ме мразиш,
да обичаш, значи да вярваш,
аз повярвах в теб така, както
в никой досега.
Звездите преброих за теб,
и исках същото да сториш ти за мен,
любовта си цяла подарих и
летях в небето, не вървях.
Толкова ли не заслужих
малко обич, малко топлина?
© Миглена Маринова Все права защищены