19.09.2010 г., 13:02 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
1078 0 3

                          Обичам те

 

Обичам те, дори когато теб те няма,

обичам те, когато ти ме мразиш,

да обичаш, значи да вярваш,

аз повярвах в теб така, както

в никой досега.

 

Звездите преброих за теб,

и  исках същото да сториш ти за мен,

любовта си цяла подарих и

летях в небето, не вървях.

 

Толкова ли не заслужих

малко обич, малко топлина?

© Миглена Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти много за куража
  • Обичай даже невъзможно таво показва че си по силна от всички !!!
  • "Толкова ли не заслужих

    малко обич, малко топлина?"
    А в замяна получих тръшната врата..
Предложения
: ??:??