3 янв. 2008 г., 12:03

Обичам ви - за фенове 

  Поэзия » Любовная
1073 0 2

Карате ме да се усмихвам,

затова много ви обичам.

С мен сте всеки ден,

ваше е сърцето в мен.

 

 

Красиви думи казвате ми,

казвам смело - Обичам ви!

Благодаря ви, че сте с мен,

днес и в утрешния ден.

© Emil Angelov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??