3 ene 2008, 12:03

Обичам ви - за фенове 

  Poesía » De amor
1074 0 2

Карате ме да се усмихвам,

затова много ви обичам.

С мен сте всеки ден,

ваше е сърцето в мен.

 

 

Красиви думи казвате ми,

казвам смело - Обичам ви!

Благодаря ви, че сте с мен,

днес и в утрешния ден.

© Emil Angelov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??