Объркан ли си?
Безкрайно лутащи се във мечти неосъществими,
заслепени продължаваме напред
и всяка стъпка е незнайна,
и неопределен е всеки следващ ход.
Питаш ме защо съм тъй объркан...
Не виждаш ли света около теб?
Бродейки в мъглата непрогледна,
студът всичко вече вледени.
Мракът хората изпълни.
Сърцата грехът зловещ изпепели.
Ден след ден омразата нарастна.
Хаосът Света предишен тотално промени.
Обърканост обхвана вече всички.
Нормално е и ти да си объркан.
Нормално е да не искаш да живееш в този Хаос,
но помисли, щом в него и ние живеем,
то и Той е вътре в нас.
Но ти сам реши,
защото в този свят сме аз и ти...
Посветено е на най-добрия ми приятел Красимир Иванов
© Виктория Все права защищены
Поздрав.