15 мая 2013 г., 11:13

Очите на една жена 

  Поэзия » Другая
859 0 2

Очите на една жена.

Те казват много.

Те казват всичко;

,,Аз мога да мечтая!

Мечтите в реалност

аз да сбъдна!

Аз съм силна!

Мога за свободата си

да се преборя!

Аз съм жена!

Мога да обичам.

За любовта си

аз мога да направя чудеса!,,

Очите на една жена.

Те казват много.

Те казват всичко!

© Линна-Виделина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??