15 may 2013, 11:13

Очите на една жена 

  Poesía » Otra
858 0 2

Очите на една жена.

Те казват много.

Те казват всичко;

,,Аз мога да мечтая!

Мечтите в реалност

аз да сбъдна!

Аз съм силна!

Мога за свободата си

да се преборя!

Аз съм жена!

Мога да обичам.

За любовта си

аз мога да направя чудеса!,,

Очите на една жена.

Те казват много.

Те казват всичко!

© Линна-Виделина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??