Лъжата, Лъжата, Лъжата!
По своя неписан закон,
Лъжата е толкова свята –
възкачвана вечно на трон!
Лъжата красива и грозна,
Лъжата благата и зла,
Лъжата без грим и фамозна –
Лъжата придава крила!
Лъжата отприщва любови,
Лъжата разпалва войни,
Лъжата копае гробове,
Лъжата изкупва вини.
Лъжата, Лъжата, Лъжата
е толкова силен актив!
Лъжата цари на земята.
Тежко му, кой тръгне против!
© Борко Бърборко Все права защищены
поздравявам те!