15 сент. 2010 г., 22:19

Огнени спомени 

  Поэзия » Любовная
869 0 0

  Сутрин, щом слънцето изгрее,   

   погледни, мила, към небето -

   там ти ще чуеш някой пее

   и любов тлее нежно в сърцето!

   С тъжни очи, вперени където

   любовта, подобна на морето,

   отхвърля нежно солените вълни

   и стичат се бавно моите сълзи!!!

 

   Ти разби сърцето ми огнено

    и удави  в мъка спомените,

    но кажи ми ти любовно,

    че тези думи твоите са от сърце.

    Песента ми чуй, много е красива

    и кажи ми ти, че обичта не си отива.

    Там, където бавно птицата политне,

    мойта обич никога не ще стихне!

 

    Вечер погледни към луната,

    там потърси моите очи -

    надникни, мила, в сърцата,

    там искрица с нежност пламти!

    Песента винаги ти помни -

    за теб и мен, за любовта ни...

    ... а когато ти намериш друга любов,

    запомни, че аз ще съм твой до гроб!!!

© Янислав Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??