Сутрин, щом слънцето изгрее,
погледни, мила, към небето -
там ти ще чуеш някой пее
и любов тлее нежно в сърцето!
С тъжни очи, вперени където
любовта, подобна на морето,
отхвърля нежно солените вълни
и стичат се бавно моите сълзи!!!
Ти разби сърцето ми огнено
и удави в мъка спомените,
но кажи ми ти любовно,
че тези думи твоите са от сърце.
Песента ми чуй, много е красива
и кажи ми ти, че обичта не си отива.
Там, където бавно птицата политне,
мойта обич никога не ще стихне!
Вечер погледни към луната,
там потърси моите очи -
надникни, мила, в сърцата,
там искрица с нежност пламти!
Песента винаги ти помни -
за теб и мен, за любовта ни...
... а когато ти намериш друга любов,
запомни, че аз ще съм твой до гроб!!!
© Янислав Иванов Todos los derechos reservados