12 мар. 2021 г., 18:45

Охльо – Бохльо 

  Поэзия » Для детей
1346 0 0

Охльо – Бохльо с две рогца

с цяла къща на гърба,

бавно, бавно той върви,

без да спира от зори.

 

Аз направих му крилца,

от жълти есенни листа,

но не ще да полети,

майче много го мързи.

© Ивета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??