12 mar 2021, 18:45

Охльо – Бохльо 

  Poesía » Para niños
1345 0 0

Охльо – Бохльо с две рогца

с цяла къща на гърба,

бавно, бавно той върви,

без да спира от зори.

 

Аз направих му крилца,

от жълти есенни листа,

но не ще да полети,

майче много го мързи.

© Ивета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??