3 июл. 2016 г., 10:00

Океани 

  Поэзия » Любовная
326 0 1

Ти си истината зад кулисите,

бира в десет вечерта,

малката стрелка на моя часовник,

ритниците по гръдния кош

отвътре,

когато те видя,

и пулсът, стигащ

120 удара в минута...

Океани сме,

но само ти разбираш

моя прилив.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??