Ти си истината зад кулисите,
бира в десет вечерта,
малката стрелка на моя часовник,
ритниците по гръдния кош
отвътре,
когато те видя,
и пулсът, стигащ
120 удара в минута...
Океани сме,
но само ти разбираш
моя прилив.
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados