16 июл. 2007 г., 09:45

ОМАЙНО ЛЯТО 

  Поэзия
467 0 0
Нашето лято тръгва със захлас,
толкова омайно и с екстаз!
Пълно с много ласкави лъчи,
ти, чаровнико, ги улови,
само върху мен ги разпръсни!
Знам си склонен, огъня стъкни
и оръжие встрани сложи.
Влюбен, страстен, жарък ме люби,
в този образ дълго ме гори!
Своето сърце си заключи,
ключа скъп на мене подари!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??