16 jul 2007, 9:45

ОМАЙНО ЛЯТО 

  Poesía
468 0 0
Нашето лято тръгва със захлас,
толкова омайно и с екстаз!
Пълно с много ласкави лъчи,
ти, чаровнико, ги улови,
само върху мен ги разпръсни!
Знам си склонен, огъня стъкни
и оръжие встрани сложи.
Влюбен, страстен, жарък ме люби,
в този образ дълго ме гори!
Своето сърце си заключи,
ключа скъп на мене подари!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??