26 авг. 2012 г., 19:25

Опитах се "на заем" да те имам 

  Поэзия » Любовная
900 0 1

Опитах се "на заем" да те имам -

няма смисъл, казах си....

Опитах се "на заем" да си моя -

няма смисъл, пак съм сам.

 

С теб съм, но си само мисъл -

вървя си сам-самичък.

С теб съм, но си само проза -

пиша, за да се успокоя.

 

Сън ли си, реалност ли си? -

все опитвам се да те усетя.

С теб съм уж, а няма те,

кажи ми как това да разбера?

© Паун Алишев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това ми е първото стихотворение без рима ... :D На предишното ми стихотворение писаха да се опитам без римa-чудя се вече как да пиша :D :D :D.
Предложения
: ??:??