Опитах се "на заем" да те имам -
няма смисъл, казах си....
Опитах се "на заем" да си моя -
няма смисъл, пак съм сам.
С теб съм, но си само мисъл -
вървя си сам-самичък.
С теб съм, но си само проза -
пиша, за да се успокоя.
Сън ли си, реалност ли си? -
все опитвам се да те усетя.
С теб съм уж, а няма те,
кажи ми как това да разбера?
© Паун Алишев Todos los derechos reservados