Тази нощ ще претърпя порой -
косите ти ще се излеят,
за миг ще стана изцяло твой
и тъмнината ще ни пее...
А после нищо не ме питай,
прегърната във мене остани...
пияният винаги залита -
няма ли наоколо стени...!
© Маломир Стръков Все права защищены