24 jun 2013, 17:34

Опиянен 

  Poesía » De amor
597 0 4

Тази нощ ще претърпя порой -

косите ти ще се излеят,

за миг ще стана изцяло твой

и тъмнината ще ни пее...

 

А после нищо не ме питай,

прегърната във мене остани...

пияният винаги залита -

няма ли наоколо стени...!

 

 

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??