16 сент. 2011 г., 16:26

Оптимистично 

  Поэзия
493 0 4

ОПТИМИСТИЧНО

 

В нашата есен с много проблеми

дните са често обвити в мъгла,

но има дни от слънце огрени,

разпръскват от нас всяка тъга.

 

Аз те срещнах - денят бе дъждовен,

но светла надежда у мене пося.

Внимателен, сърдечен, грижовен,

ти - в тъмната нощ лъч светлина.

 

Сега вече вярвам,че на есен

може да има радост, топлина.

Животът може да е чудесен-

щом две съдби са се слели в една.

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??