ОПТИМИСТИЧНО
В нашата есен с много проблеми
дните са често обвити в мъгла,
но има дни от слънце огрени,
разпръскват от нас всяка тъга.
Аз те срещнах - денят бе дъждовен,
но светла надежда у мене пося.
Внимателен, сърдечен, грижовен,
ти - в тъмната нощ лъч светлина.
Сега вече вярвам,че на есен
може да има радост, топлина.
Животът може да е чудесен-
щом две съдби са се слели в една.
© Анка Келешева Todos los derechos reservados