7 мая 2016 г., 10:43  

Още чувам 

  Поэзия
460 0 0

Още чувам гласа ù..
Чувам как ми се кара....
Но вече гласът избледнява...
А болката в гърдите остава...
Бих дала толкова много..
Бих дала всичко!
Поне още веднъж
      ДА Я ЧУЯ!
Па макар и да ми се кара..

© Цони Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??