7 may 2016, 10:43  

Още чувам 

  Poesía
462 0 0

Още чувам гласа ù..
Чувам как ми се кара....
Но вече гласът избледнява...
А болката в гърдите остава...
Бих дала толкова много..
Бих дала всичко!
Поне още веднъж
      ДА Я ЧУЯ!
Па макар и да ми се кара..

© Цони Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??