Ти така и не разбра, че ще остана -
дори след всичките ти многоточия,
след мълчания, след викове и рани,
след размазаните спомени по слепоочията.
И ръката ми ще си стои във твоята,
най-временната ме нарече, но останах.
Изгуби празнотата си във моята,
Аз обич съм и във сърцето ти настанах!
© Радост Вълчева Все права защищены