24 апр. 2011 г., 20:26

Остави ме... 

  Поэзия » Любовная
1094 0 9

Остави ме... Иди си...

Аз вече не плача.

Това не са сълзи в очите ми,

а прощалният танц на мечтите ми

в сребърен пясък...

 

Остави ме... Иди си...

Не докосвай без обич страните ми.

Това не са сълзи в очите ми,

а смъртта на мечтите ми

с болка и крясък...

© Валентина Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??