24 abr 2011, 20:26

Остави ме... 

  Poesía » De amor
1095 0 9

Остави ме... Иди си...

Аз вече не плача.

Това не са сълзи в очите ми,

а прощалният танц на мечтите ми

в сребърен пясък...

 

Остави ме... Иди си...

Не докосвай без обич страните ми.

Това не са сълзи в очите ми,

а смъртта на мечтите ми

с болка и крясък...

© Валентина Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??