До мене лягаш си ти,
а леглото студено стои!
Самота помежду ни лежи -
не иска никак да ни сплоти..
Няма я таз топлина,
която двама ни нявга събра.
Къде сбъркахме с теб,
че всичко потъна във лед?...
Няма я вече страстта,
разпалила нявга нашите сърца!
Няма го онзи мил благослов,
който дарява ни с много любов...
А детето отсреща как сладичко спи,
не разбира то нашите разбити мечти...
Дали усеща студа между нас
и как още надявам се аз
да ме целунеш както преди
с онези влюбени, топли очи...
Да бъда отново любима жена,
търсеща малко нежност в нощта...
© ИметоМиЗначи Самота Все права защищены