14 мар. 2017 г., 20:19

Отивай си 

  Поэзия » Любовная
620 0 1

В очите ти виждам умора от разпиляна любов.

Поне за малко, за малко поспри.

Очите си от мен не отклонявай и дори и много да боли.

Не, не искам да спорим.

 

Края вече го приех.

Но ако някога в спомените ме срещнеш и в тях съм сърдита, лоша и едновремено добра,

не ме подминавай, защото и такава понякога съм била.

 

Отивай си! Вече е късно.

Аз картини ще рисувам и отегчена ще тръгна към нова любов. Не ме поглеждай! 

Чужди далечни са очите ти днес.

​​​

© Сузан Метин Все права защищены

Дано да се хареса

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??