14 mar 2017, 20:19

Отивай си 

  Poesía » De amor
619 0 1

В очите ти виждам умора от разпиляна любов.

Поне за малко, за малко поспри.

Очите си от мен не отклонявай и дори и много да боли.

Не, не искам да спорим.

 

Края вече го приех.

Но ако някога в спомените ме срещнеш и в тях съм сърдита, лоша и едновремено добра,

не ме подминавай, защото и такава понякога съм била.

 

Отивай си! Вече е късно.

Аз картини ще рисувам и отегчена ще тръгна към нова любов. Не ме поглеждай! 

Чужди далечни са очите ти днес.

​​​

© Сузан Метин Todos los derechos reservados

Дано да се хареса

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??