9 февр. 2017 г., 13:14

Отивам ти 

  Поэзия » Любовная
522 4 10

Отивам ти на бялата коса
и на очите ти пронизващо отивам,
на страстите ти, бликащи в нощта,
на мислите, с които те попивам.

Отивам и на здравия ти гръб,
една брезичка,  крехка и ранима,
прегръщам с нежен полъх своя дъб,
зависима и слаба... но значима.

Отивам и на мъжкия ти смях,
на устрема, със който ме превземаш,
на чувствата ти,  давещи ме в грях,
на силата...  с която ме отнемаш.


 

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??