16 нояб. 2010 г., 20:32

Откри ли се коя си? 

  Поэзия » Другая
649 0 13

В един прекрасен ден,

 изпълнен с красота,

която Бог ти праща от безкрая,

вземи във шепи

 Неговата Светлина

и до насита пий небесната омая.

Във този миг

умът ти ще се спре,

а тялото ти тихо ще ликува,

окъпано в любов

сърцето ти ще плува,

във блясъка на хиляди слънца

душата ти

в наслада ще танцува

и много нежно, с обич ще шепти;

Откри ли се коя си? -

миг от безкрая си,

Божествената Светлина си ти! 

© Татяна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??