В един прекрасен ден,
изпълнен с красота,
която Бог ти праща от безкрая,
вземи във шепи
Неговата Светлина
и до насита пий небесната омая.
Във този миг
умът ти ще се спре,
а тялото ти тихо ще ликува,
окъпано в любов
сърцето ти ще плува,
във блясъка на хиляди слънца
душата ти
в наслада ще танцува
и много нежно, с обич ще шепти;
Откри ли се коя си? -
миг от безкрая си,
Божествената Светлина си ти!
© Татяна Борисова Всички права запазени