Ще си тровите природата -
ще добивате шистов газ.
Ще ядете и пиете отровата -
проблемът си е за вас.
Печалбите в САЩ ще отиват
и нашите хора ще ги прибират,
а вие Добруджа ще замърсите
и сами ще си изядете главите.
© Георги Все права защищены