16 ene 2015, 12:22  

Откровение на Джон Кери за шистовия газ 

  Poesía » Civil
319 0 0

Ще си тровите природата -

ще добивате шистов газ.

Ще ядете и пиете отровата -

проблемът си е за вас.

 

Печалбите в САЩ ще отиват

и нашите хора ще ги прибират,

а вие Добруджа ще замърсите

и сами ще си изядете главите.

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??