1 июл. 2011 г., 01:17

Откъснат миг 

  Поэзия » Философская
558 0 1

Откъснат миг

 

Споделям музикален фрагмент,

едно дихание,

по-красиво от съзерцание,

по-силно от обещание,

откъснат миг прозрение,

той се влива в мен с умиление!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много важен миг, поздрав от мен!
Предложения
: ??:??