1.07.2011 г., 1:17 ч.

Откъснат миг 

  Поезия » Философска
557 0 1

Откъснат миг

 

Споделям музикален фрагмент,

едно дихание,

по-красиво от съзерцание,

по-силно от обещание,

откъснат миг прозрение,

той се влива в мен с умиление!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много важен миг, поздрав от мен!
Предложения
: ??:??