Отминала любов
Всичко свърши между нас,
така е трябвало да стане,
болка вече не усещам и
щастлива съм без теб.
Разбрах какво е любовта,
магия сладка е за мене тя
и щастлива всеки ден се будя,
за радост на майка и баща.
Млада и красива грея всеки божи ден
и преоткривм аз света.
ДА ЖИВЕЕ ЛЮБОВТА.
© Миглена Маринова Все права защищены