19 oct 2012, 10:59

Отминала любов 

  Poesía » De amor
626 0 0

                                                                 Отминала любов

 

 

                                                       Всичко свърши между нас,

                                                        така е трябвало да стане,

                                                      болка вече не усещам и 

   

                                                                                   щастлива съм без теб.

 

                                                         Разбрах какво е любовта,

                                                         магия сладка е за мене тя 

                                                        и щастлива всеки ден се будя,

                                                         за радост на майка и баща.  

                                                  

 

                                                      Млада и красива грея всеки божи ден

                                                      и преоткривм аз   света.    

                                                     

 

                                                                                            ДА ЖИВЕЕ ЛЮБОВТА.         

© Миглена Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??