Когато за теб ми се пръсне сърцето
и вечната обич разпръсна,
събирай парченца, хвърли ги в полето,
чрез твоята мощ ще възкръсна.
В тоз миг ще покрия със обич земята,
ще литна свободна и бяла,
а ти преоткрий ме, любов, във росата,
чрез теб ще си бъда пак цяла.
© Неземна Все права защищены
Анастасия, Лейди благодаря ви!
Както винаги, Младене рисуваш с думи, дори и коментарите! Красив, розов коментар!
Благодаря ти, Валери и на теб! Ще ви послушам с Танчето и ще преправя!!
На всички пожелавам много усмивки и много обич