21 апр. 2010 г., 19:55

Парализа 

  Поэзия » Гражданская
457 0 2

                      ПАРАЛИЗА

 

Отдавна децата отлетяха с птиците,

пред храма старци събират трохи.

В очите им светят празни зеници,

заспиват вечер под самотни стрехи.

 

Молитвено очакват младите,

завихрени в годините на залеза.

Звънят погребално камбаните,

заспива  животът в парализа...

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??