13 авг. 2007 г., 08:08

Парчета от душа 

  Поэзия
517 0 1

Парчета от душа


Любов на фрагменти.

Въздишки по нищото.

Тяло - на рента.
Душата - игрище.
Сърцето й - фризер.
Чаршафите  - твърди.
В усмирителна риза,
някой помръдва.

© Венцислав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??