13 ago 2007, 8:08

Парчета от душа 

  Poesía
519 0 1

Парчета от душа


Любов на фрагменти.

Въздишки по нищото.

Тяло - на рента.
Душата - игрище.
Сърцето й - фризер.
Чаршафите  - твърди.
В усмирителна риза,
някой помръдва.

© Венцислав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??