26 апр. 2013 г., 09:54

Перличка 

  Поэзия
824 0 0

Искам да съм перличка!

Скрита в теб, като в мида.

И само ти да ме знаеш къде съм.

Искам да съм перличка!

Нежно обвита от теб,

като мида.

И в морето на любовта

да потънем двама!

Перличка, скрита в мида!

© Линна-Виделина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??